MCCT Customer Review

Assalamualaikum & Hai semua,

Atas sambutan yang sangat2 menggalakkan daripada customers NC untuk MC COLLECTIONS COVER & TREATMENT FOUNDATION (MCCT) ni, saya dengan berbesar hati nk buat review mengenai MCCT ni based on customer feedback. Kepada yang tak tahu apa itu MCCT, boleh rujuk kepada post saya yg sebelum ini. Boleh klik di SINI untuk butiran lanjut.

Daripada feedback yang saya terima daripada customers, rata2 mereka sangat2 berpuas hati dengan kualiti and improvement yang ada pada MCCT ni. Saya memang menerima banyak feedback2 positif dan hampir setiap hari saya menerima order baru dari customers. Mmg MCCT sangat2 best!

“mmg best mcct…klau octard tu dah best, tp mcct lg best…cantik kemasan dia xberminyak, x bercapuk dan tahan lama kat muka….tqqqq zue for recommended tis product”

“Salam sis, MCCT dah dapat td.. terus pakai, jimat masa xpayah touch up dah dgn compact powder.. Suka, suka.. (Texture) lagi lembut compare to naturactor, pakai sikit je pun dah cover, berbaloi2 beli. Kalau naturactor yg sehari pakai 3x tu tahan dekat setahun, yg MCCT ni xtau la tahan berapa lama..Thanks sis, next time nk beli MCCT lagi”

“dah try (MCCT) ni mmg best larrr….akk rs bb cream dia mesti lg best kann.. sedang elok jer tgh bersiap nk kluar posmen dtg hihi…apalg kita pkai jer terusss…. mmg cantik zue coverage dia…terbaekk”

“Ita…kt nk bg testi mcct..slalu mls tp arini rajen lak.hehe..serious sgt puas ati dgn mcct.btol la ita ckp de lg best dari octard.ringan sgt..kt ltak sket jek pastu muka dah jd cm kulit patung tu.if amek gambo mcm amek guna camera 360 padahal amek guna normal camera jek..de ringan dari octard..octard bgs tp ni lg bgs.price pon ok sbb still below 100.thanx ita sbb jual brg2 yg sgt berkualiti n servce yg baik amat..”


Those are the customer reviews. So let’s see perbezaan penggunaan dari segi gambar (visual) pulak 🙂

Dua2 gambar before and after diambil menggunakan KAMERA BIASA. TIADA editing dilakukan.. So ni mmg betul2 and natural punya looks ya 🙂
Perbezaan gambar 1 (sebelum MCCT)  & 2 (selepas MCCT)
~ Kulit nampak lebih sekata
~ Kulit nampak lebih bermaya & glow
~ Full coverage (jerawat & cela ditutup sepenuhnya) – lebih flawless
~ Nampak lebih natural
~ Tidak berkilat/ berminyak
So far MCCT mmg the best foundation ever. Kelebihan MCCT:
~ Sangat ringan. Bila pakai rasa mcm xpakai apa2 di muka. Feels sgt natural
~ Coverage yang sangat bagus
~ Tahan lama. 1 bekas MCCT boleh tahan up to 8-9 months
~ Sangat jimat
~ Tidak berminyak seperti foundation yg lain
~ Tidak perlu pakai bedak lepas pakai MCCT
~ Bekas yg kecil dan compact. Mudah utk dibawa kemana2
~ Sangat lembut pada kulit. Tidak akan menyebabkan iritasi*
*utk typical skin.
Semua yang anda inginkan pada foundation ada pada MCCT! Get yours MCCT now!! COnfirm xkan menyesal kalau purchase, seriously 🙂
TO ORDER: 
sms/whatsapp: 0133986129
email: zunitaramli@gmail.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *