MEIKO CNY PREORDER SALE!!

MEIKO CNY PREORDER SALE (26 JAN – 30 JAN 2015)

SILA BACA TERMS & CONDITIONS dengan teliti Ya. If xfaham Boleh tanya ☺️

TERMS & CONDITIONS
1. Ini adalah PREORDER SALE. Harga yang tertera adalah Harga SALE, iaitu lebih murah dari normal price kami & sudah tentu lebih murah berbanding kedai.
2. Harga yang dipaparkan TIDAK termasuk kos postage.
3. PREORDER SALE ini bermakna, anda membuat order & payment SEPANJANG sale. Barang anda akan dpt expected hujung Februari. Saya akan inform & update tracking number once Barang dah sampai & dipos.
4. Jika anda mahu Cepat, Boleh beli guna normal price kami.
5. Semua produk adalah 100% ORIGINAL JAPAN ATAU JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN.

Untuk order, atau sebarang pertanyaan, boleh PM/SMS/WA
0133986129

Last but not least, HAPPY SHOPPING!!!

1. NR Make Up Base RM35
2. NR Cover Face RM35
3. NR Magical Lipstick RM35
4. NR Silky Lucent Powder RM35
5. NR Pressed Powder RM35
6. NR Summer Cake RM35
7. NR 3D Eyeliner RM35
8. NR Liquid Moisture Foundation RM35 (TIADA DLM GAMBAR)

1. NR Essence Lotion RM40
2. NR Moist Skin Lotion RM40
3. NR Facial Freshener RM40
4. NR Moist Milky Lotion RM40
5. NR Nourishing Pack RM40
6. NR Facial Foam RM40
7. NR Moist Skin Cream RM40
8. NR Night Cream RM40
9. NR Facial Clean RM40

1. OCTARD AC2 Foundation RM45
2. OCTARD Cover Foundation RM45
3. OCTARD Moisture 2 Foundation RM45
4. OCTARD Soft 2 Cake RM45

  
1. MC Cover & Treatment (MCCT) RM58
2. MC Face Powder RM48
3. MC BB Cream RM135
4. MC Lipstick (refill) RM50
 

1. HI CARE Skin Freshener RM29
2. HI CARE Skin Lotion RM29
3. HI CARE Milk Lotion RM29

1. OCTARD EX Milk RM69
2. OCTARD EX Lotion RM69
3. OCTARD EX Savon RM65
4. OCTARD EX Cream RM79
5. OCTARD EX Jelly RM85 (TIADA DALAM GAMBAR)

1. RR Face Mist RM60
2. RR Premium Plant Oil RM109
3. RR SET (Mist + Oil) with FREE GIFT RM165
4. RR Moist Rich Gel RM134

1. SZ Massage Gel RM79
2. SZ Cleansing Cream RM79
3. SZ Facial Cleanser RM79
4. SZ Treatment Clay Mask RM79
5. SZ Black Off Clear RM79
6. SZ Cleansing Oil RM79
7. SZ Conditioning Lotion RM79
8. SZ Moisture Up Emulsion RM79
9. SZ Moisture Up Essence RM79
10. SZ Repair Cream RM79
11. SZ Wrinkle Emulsion RM79

1. SZ WHITE Lotion-C RM79
2. SZ WHITE Milk-C RM79
3. SZ WHITE Base RM79
4. SZ WHITE Cream-C RM79
5. SZ WHITE Gel-GP RM129

1. VE C+ Lotion RM129
2. VE C+ Milk RM129
3. VE C+ Essence RM129
4. VE C+ Cream RM129

100% ORIGINAL FROM JAPAN 
Untuk order, atau sebarang pertanyaan, boleh PM/SMS/WA
0133986129

VITAL ENERGY WHITENING C PLUS

Dengan fenomena produk2 pemutih kulit yang berleluasa pada masa sekarang, memang tidak dinafikan memang banyak produk pemutih yang menjanjikan kesan pemutihan seawal 2 hari! Tetapi adakah kita sedar bahawa kebanyakan produk yang memberi kesan “instant” seawal 2 hari ini selalunya mengandungi bahan terlarang yang berbahaya seperti MERKURI & HIDROQUONIN?

Menurut kajian, pendedahan kepada merkuri membawa kepada kesan yang sgt serius seperti:
1. Merosakkan buah pinggang & sistem saraf
2. Merencatkan pertumbuhan otak kanak2 & janin
3. Mandul & keguguran
4. Kanser & bermacam jenis penyakit berbahaya yang lain!

So adakah semua produk pemutihan ini TIDAK selamat? Jawapannya tidak. MEIKO Japan dengan inovasi & kajian terbaru telah menghasilkan whitening skincare yang terbukti selamat, bebas merkuri & bahan berbahaya. VITAL ENERGY WHITENING C PLUS, menggabungkan 3 jenis derivative of VIT E & VIT C sebagai bahan utama memberikan kesan pencerahan tanpa pengelupasan & bebas dari kesan sampingan. MEIKO Japan telah membuat kajian secara intensif untuk memastikan keberkesanan & keselamatan produk ini.

Selain kesan pencerahan, VITAL ENERGY WHITENING C PLUS ini juga sesuai digunakan untuk “matured skin” for aging care & boleh melembabkan dan tidak mengeringkan kulit wajah. VITAL ENERGY WHITENING C PLUS series mengandungi 4 jenis produk:
1. VITAL ENERGY WHITENING C PLUS lotion (Toner)
2. VITAL ENERGY WHITENING C PLUS essence
3. VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Milk
4. VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Cream

VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Milk

VITAL ENERGY WHITENING C PLUS lotion (Toner)

VITAL ENERGY WHITENING C PLUS essence

VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Cream

Cara penggunaan VITAL ENERGY WHITENING C PLUS adalah seperti turutan berikut:

1. Guna VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Lotion (Toner) lepas cuci muka
2. Ratakan VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Essence pada keseluruhan muka (kecuali kawasan mata )
3. Guna VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Milk sebagai moisturizer
4. Guna VITAL ENERGY WHITENING C PLUS Cream sebagai krim siang/malam

Jika anda berminat untuk mengetahui harga VITAL ENERGY WHITENING C PLUS, boleh ke tab [PRICELIST]
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, boleh ke [ORDER & PAYMENT]

Q10 Moist Series

Kepada yang mengalami masalah kulit kering, here’s good news for you πŸ™‚ Introducing VITAL ENERGY Q10 Moist Series yang mmg sangat ideal utk mereka yg mengalami masalah kulit kering, myb due to aircond or heater kan.. dont worry, normal skin pun boleh guna jgk πŸ™‚

So, first of all before we go deeper about the products, jom kita fahami ttg mcmana kulit kita boleh jd kering dan bagaimana produk ni boleh berkesan mengatasi masalah tu πŸ™‚

Macamana kulit boleh jadi kering?
Ok, as we know, kulit kita mmg dah sedia semulajadi lembab. Tapi, sebabkn faktor2 persekitaran seperti terlalu lama duduk dlm aircond/heater, menyebabkan kulit kita dehidrasi.. Jadi kelembapan pada kulit kita dah ‘tersejat’ keluar dr dlm kulit, sbb tu kulit kita jadi kering πŸ™

Macamana nk atasi masalah ini?
As mentioned above, kulit jd kering sbb dehidrasi. So kita perlukan satu lapisan minyak utk mengelakkan kelempbapan dalam kulit kita ‘tersejat’ keluar. Jadi, Q10 Moist Series Cream berfugsi utk menyediakan lapisan minyak atas kulit so that kelembapan dalam kulit dapat disimpan πŸ™‚

VITAL ENERGY Q10 Moist Cream

Menjadikan kulit lebih anjal dan lembut
Dengan adanya komponen Q10 yang bersaiz nano (sangat2 kecil), ianya mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan sekaligus mempercepatkan proses penghasilan sel kulit baru. Sel2 kulit baru inilah yang menjadikan kulit lebih lembut dan anjal. Ini adalah salah satu fungsi VITAL ENERGY Moist Lotion (Toner) dan VITAL ENERGY Moist Milk (Moisturizer).

Molekul yg bersaiz nano lebih mudah meresap ke dalam kulit
VITAL ENERGY Q10 Moist Lotion (Toner)
VITAL ENERGY Q10 Moist Milk (Moisturizer)



Price:
1. VITAL ENERGY Moist Lotion (Toner)
RM150/pc* – 150ml
RM25/pc* – 30ml


2. VITAL ENERGY Moist Milk (Moisturizer)
RM150/pc* – 120ml


3. VITAL ENERGY Moist Cream (Day Cream)
50 g – RM 150/pc*




OR
TRIAL SET – RM 105/set*
*xtermasuk postage


TRIAL SET termasuk:
1. Vital Energy Moist Lotion, 30ml
2. Vital Energy Moist Milk, 25ml
3. Vital Energy Cream, 10ml